Algemene voorwaarden

U heeft de algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord alvorens u een toegangsticket koopt voor een speeddate evenement van AMAVI.

Organisatie

De speeddate avond wordt georganiseerd door AMAVI speeddating in Ich & Dich in Sittard.

Deelnemer

U kunt deelnemen aan een evenement indien u single bent en zich heeft aangemeld en betaald via de website. Daarnaast vragen wij van een deelnemer gepast gedrag richting overige deelnemers, host en medewerkers. U dient de leeftijdscategorie aan te vinken die bij uw leeftijd hoort. U bent pas deelnemer indien u aan al deze voorwaarden heeft voldaan. Voldoet u niet aan één van deze voorwaarden, heeft de host het recht u te weigeren. Terugvordering van (gedeeltelijk) inschrijfgeld is niet mogelijk.

Betaling

Betaling geschiedt met IDEAL via de website. Bij de prijs inbegrepen zit een consumptie, hapje en de begeleiding van de avond. De resterende consumpties voor eigen rekening.

Contact/klacht

De organisatie is per mail te bereiken voor vragen en klachten en streeft ernaar om u binnen 2 werkdagen te voorzien van een reactie. Indien dit niet lukt is dit uiterljk 5 werkdagen. Ditzelfde geldt voor de uitslag na een evenement.

Match/privacy

De deelnemer is op de hoogte dat zijn/haar telefoonnummer en emailadres worden doorgegeven aan de persoon waar hij/zij een match mee heeft en gaat hiermee akkoord. AMAVI speeddating is niet verantwoordelijk voor/heeft geen invloed op het aantal matches of het verdere verloop van contact na het evenement. Daarnaast handelt de organisatie volgens de wet op de privacy en zal uw gegevens niet doorgeven aan derden. AMAVI is niet verantwoordelijk voor de informatie die de deelnemer zelf meededeelt tijdens een speeddate.

Annuleren

Indien u na betaling annuleert is het niet meer mogelijk een terugbetaling te ontvangen. Wel is het mogelijk in overleg met de organisatie te kiezen voor een andere openstaande speeddate. Indien u te laat bent, zal de host moeite doen voor een optimale benutting van de speeddate. Dit is geen garantie en gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

De organisatie garandeert tenminste 8 gesprekspartners, oftewel 16 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gehaald. Is AMAVI speeddating genoodzaakt de speeddate te annuleren. U krijgt dit uiterlijk een dag van te voren te horen en uw inschrijfgeld wordt op uw rekening teruggestort.

Aansprakelijkheid

AMAVI is niet aansprakelijk voor schade / diefstal / ongevallen voor, tijdens of na het speeddate evenement.